Zeynep_2304 Arkadaşlar ilk gebeliğim ve size sormak istediğim bir şey var siz bebek bezi olarak kaç numaradan kaç paket aldınız
KuzeyinAnnesi10 Zeynep_2304 1 numara baby tuco aldım 2 paket. 3 numara aldım 2 paket yine. 2 ve 3 arasında çok fark yok diye 2 numara almadım
Esrafatih01 Zeynep_2304 deneme amaçlı şok marketten yenidoğan Molfix aldım bir paket birde yine şoktan Molfix iki numara aldım bir paket
Yazmelegi_ Zeynep_2304 1 numara soffio dan 280 adet aldim ilk baş bir paket alıp denedim sonra bebek sevince devamını aldım şuan bir aylık olmak üzereyiz ve 2 paket var elimizde sanırsam biraz 2 hafta daha devam ederiz 1 numaraya sonra 2 ye geçeriz
Rabissssscee Zeynep_2304 sleppy natural almıştım 48li deneme amaçlı iyikide öyle almışım 4. Gün alerji yapmaya başladı primaya geçtik
Zeynep_2304 EbruBoluKaya bende sleppy bio natural aldım 2 paket 1 numaradan 2 paket de 2 numaradan yeterli olur bence daha sonra da bebeğin kilosuna göre değişir zaten
EbruBoluKaya Zeynep_2304 aynen öyle gerisini sonra alırım diye bıraktım kasımda doğum iyi gelirse bebek bezi bunda devam ederim diyorum
Zeynep_2304 EbruBoluKaya Benimde aralık ortası gibi görünüyor yorumları çok olumlu inşallah benim bebeğime de iyi gelir
Rabissssscee Zeynep_2304 inşallah yapmaz 🥰 ben deneme yanılma yaparak ilerlemeyi düşündüm o yüzden stok işine girmedim. Ebe önerisiyle en azından yenidoğan dönemi geçene kadar Prima al dedi aldık şuan iyi şükür 😊
Zeynep_2304 Rabissssscee bende 2 paket 1 numaradan aldım şuanlık stok yapmıyacam bakalım duruma göre hareket ederiz😍