Aybarssmom_ Kızlar eşim beyaz tişörtüne çay döktü ama lekesini bir türlü çıkaramadım var mı önerileriniz
Minikperi Aybarssmom_ porçöz’ün leke çıkarıcısını sıkıp 15 dk bekleyin sonra yıkayın üstüne ıslakken bir de vanishten dökün 15 dk bekleyip tekrar makineye atın anca çıkıyor…
Aybarssmom_ Mutlulukkk yıkadım hem de iki kere üstüne bulaşık deterjanı dönüp bekletip tekrar makineye attım yine çıkmadı
Mutlulukkk Aybarssmom_ cay lekelerine limon kolonyasi iyi geliyor ve bulasik parlaticisida cikartiyor. İnşaallah gecer ama yikadiginiz icin bsy diyemiyorumm 🙄🙄
Semoski Bulaşık parlatıcısı halıya çay kahve döküldüğünde hemen döküyorum anında kusturuyor lekeyi ama tişörtten falan nasıl olur bilmem. Bu arada bende pril in bulaşık parlatıcısı var ama en iyisi biminkiymiş leke çıkarmak için ayrıyetten alacağım
__mom1 Denemediğim bir şey kalmadı ve çıkmadı asla çöp oldu. artık kocama beyaz tişört almıyorum ne yese üzerinde zaten. Millet de eski tişört giyip geldi sanıyor halbuki maks. 2-3 kez giymiş oluyor