Omerkazim Miraclee13 korkma canim bende tup bebekle 1 bucuk aylik ikizlere dusuk yaptim. Simdi tekrar hamilryim 17+4 olduk. Bende cok korkuyordum surekli stres hamile olduguma bile sevinemedim.ama bebege zarar vermekten baska birsey yapmiyoruz. 12 haftalikken sebepsiz yere cok yogun kanama yasadim. Cok.sukur bebekle alakali bir sorun yoktu doktorum buyuk ihtimal stresten dedi.diyecegim o ki sadece tadini cikar ben artik oyle yapiyorum.kötuyu cagirmayalim.hayirlisiyla harketlerini bir hisset için daha rahat olur.sagsaglim kucagina al inslah🥰🥰
Dilekonurr Miraclee13 bi kötü bi tecrübe yaşadık diye öyle devam edicek hali yok, bende çok korkuyordum birşey olur mu aman kolumu kaldırmıyım aman fazla ayakta durmayayım hep dinleneyim 10 haftalık olduğunda doktor hiç birşey olmaz artık korkma demişti sende üç ayını tamamlayınca rahatlıcaksın ve zaman nasıl geçiyor anlamıcaksın
Delidolu Miraclee13 bende ilk hamileligimde kürtaj OlDum ardinDan 6 ay Sonra Hamile Kaldım Evet TedirGinlik oluyor Ama Dua Edin Bol Bol Şuan Kızım 3Bucuk Yaşında MasallaH darısı Sizin BAsiniza
Brglgktrk09 Miraclee13 bende ilk bebegimi kürtajla kaybettim . Şuan 32 haftalık hamileyim çok şükür bı sıkıntı yaşamıyoruz gayet yolunda ilerliyor her şey . Tüm gebeliğin aynı olacağı diye bir şey yok ilkini kaybettik çünkü nasipte bu vardı . Sen şuan bu gebeliğini bebegine odaklan . İnşallah her şey çok güzel geçer
Miraclee13 Herkese güzel temennileri için çok teşekkür ederim, acımı anlayan birileriyle konuşmak bi nebzede olsa rahatlattı beni. İnşallah hepimiz için ennn güzeli olur bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Rabbim bir daha kötü şeyleri yaşatmasın 🙏🏼