19982023 Valla hamilelikten bağımsız farklı bir konuda danışmak istedim kızlar size 😐 kayinvalidem yeni ev alıp taşındı. Ben de ona hayırlı olsuna gidecem mecbur . Hiç de bilip anlamam böyle durumlarda ne denir ne alınır bana yardımcı olur musunuz 🙏
Hzzz 19982023 sizi sürekli anabileceği , hatırlayabileceği bir hediye olmalı ihtiyacı olur mu bilemem ama annelerin , kayınvalidelerin çoğu kahve makinası, nevresim seti , çay makinası , kullanır derseniz airfry bunları severler değerlendirebilirsiniz
Minikperi 19982023 madame Coco’dan alıyorum ben genelde. İnsanların eksiklikleri çok pahalı şeyler oluyor bütçem yetmiyor kimse kusura bakmasın…
Sehseh 19982023 baharatlık takımi olabilir biblo gibi bişey veya yemek takımı yada güzel bi kaydırmaz halı
19982023 Hzzz nevresim setini anneler gününde aldım da çay makinesi hem onun yok hem de hiç düşünmemistim olabilir bu
19982023 Sehseh nerenin halısı güzel aslında aklımdan halı geçiyor da ,neyin iyi neyin kötü bilmiyorum .
19982023 Sehseh hahaha 😁😁 kocamı çok seviyorum diyelim . O benim ailem için çok şey yapıyor. Ben de o mutlu olsun diye onun ailesi için birşeyler yapıyorum öyle.