kubra72 36+5 iz doktorum geçen kan ve idrar tahlili istedi , bugün sonuçlarımı aldım ve enfeksiyon çıkmış. Çarşamba günü kendi doktoruma muanem var sonuçlarımı göstercem de . Merak ediyorum sizlerden de enfeksiyon kapan oldu mu 😶🧐🤔
Gmzcngi kubra72 ben bu yasıma kdr hiç olmadım idrar yolu enfeksiyonu ama hamilelikte osuruktan nem kapar oldum yspıştı enfeksiyon yakama bırakmıyor😢
behrem bende de çıktı yarın muayene olacağım sonuçlarımı göstereceğim bakalım ne diyecek. daha önce de çıkmıştı bol su iç çok ciddi bir şey değil demişti. sizin değerleriniz kaç çıktı şu an?
kubra72 behrem valla değerlerimde düşük çıkmiş bayan. Bide 4 gündür karnımda hafif adet sancısı gibi ağrılar var ondna mı kaynaklanıyor acaba
Bukre36 Bende idrarda vardi karin agrisiyla gittim hastahaneye 1 hafta kaldim enfeksiyondan atesim dusmuyodu ihmal etme canim ilaclarini filan
kubra72 Bukre36 çok geçmiş olsun canım evet bnmde kaç gündür karın ağrımda var bakalım muaneye gidince doktorum ne dicek
Msalbyrk kubra72 valla hc blmyorm kaşıntı yanma yok bende🤷♀️ zten ilşki yasagm vardi nerden ckti basima blmyorm. Karnmin icinde acı var sadece acıyo sanci degil 🤦♀️
behrem kubra72 aynı gündeyiz sizinle benim de adet sancısı gibi sancılarım var, normal diyorlar bu haftada. yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor o bölge. yarın sabah soracağım unutmazsam yazarım buraya doktorumun neler dediğini.
kubra72 Msalbyrk evet bnde hamilelik süresince hiç ilişkiye girmedim ve enfeksiyon a karşida hep tedbirli idim ama ne oldu nasıl oldu şaştım kaldım 😕
behrem kubra72 merhaba doktordan döndüm de size yazmak istedim 3 cm açıklığım varmış, sancım da çıktı. ağrıların sebebi açılmaymış, sizin de bilginiz olsun bir ara muayene olun derim :)
Elifalptekin Bende çıkmıştı enfeksiyon ama benimki çok yüksekti ,29.haftada suyum geldi 31.haftada doğurdum .Doktor enfeksiyona bağlı suyun gelmiş dedi .Zor bir durum ama şükür ki oğlum da ben de atlattık .Bol su,havuç suyu ,muz ,balık falan tüketmiştim.