Canseel13 Maryhoney ebebek kendi ürünlerinden aldım hem uygun hemde evde kolayca kurduk tavsiye ederim çokta şık duruyor ürünleri
Feyzaclk Maryhoney mamma markasının ana kucaklarına bakabilirsin babybjörn ile birebir aynı ama güncel fiyatını bilmiyorım
DidemB Maryhoney Elele baby nin almıştım 2.kızımda. klasik ev tipi 6. aya kadar gece bile onda uyudu. Memnundum 4 sene önce 200 liraya almıştım hala var mıdır ya da 2.eli filan var mıdır bilmiyorum ama memnundum
Maryhoney Sedefdinc şey yanlış anlaşıldım galiba o tip bebek arabasına takılan tarzda var zaten ben ev tipi elektriksiz olandan bahsettim 😊
Pinar61 Maryhoney integramdn baby Pazar sayfasına bı bak toptancı orası fiyatları uygun ben komple set araba beşik anakocagi puset o şekilde 6ya almıştım anakucagida var orada
Maryhoney Pinar61 benim 2. Gebeliğim puset Bebek Arabası travel sistem var zatn sadece ana kucağı için öneri istiyorum 😊 teşekkürler
Maryhoney Sedefdinc siyah demirlerde vurmuyor yani bu olay yüzünden aklımdan silmiştim bunu bildiğim iyi oldu sağolun 😁
Sedefdinc Maryhoney yok o da mümkün değil çünkü bebişler aşağıds oturma yerinde oluyorlar 🤣 minicik annesi zaten boyu yetmez oraya az büyüdüklerinde zaten bunlara oturmuyorlar