iremcannn1907 beyzanurytt bu seferlik faydası olmaz yalnızca. Sonrasında dikkat ederseniz emilimi normal olur.
Minigiim-vebenn52 1-2 saat geçmesi lazım aradan süt ürünleri tükettikten sonra ki ilacın emilimi gerçekleşsin
Avakado1 Çok takıntı yapar olmuş yeni nesil anneler. Küçücük şeylerden korkuyorsunuz. En fazla emilimi az olur ne olacak sanki .
beyzanurytt Avakado1 ne alaka dünyaya yeni bir can getiriyoruz ve her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz bu platformda merak ettiklerimizi öğrenmek için var zaten
balkizim_06 Demir ilacını ac karna yutunca aşırı karın ağrısı ve kusma yaptı bnde bebeğe bsy olur dıye korktum snra hep dok karna içtim bıdaha rahatszlanmadm… Iyı mi yaptım kotu mu bilemedim….
Aysenrr35 balkizim_06 bende içince direk cikardim dun nsabah bu sabah ictim bol su ile birsey olmadı ilac butun halinde ağzınıza mi atıyorsunuz
balkizim_06 Aysenrr35 evet ama hemn su içtim. Yarım saat sonra karnım agrımaya başladı 1 saat oldu olmadı kusma yaptı…
Gam İlacı meyve ile tüketin hem bulantı yapmaz hem de emilimi kolaylaştırır ben genelde içtikten sonra şeftali yiyorum
Avakado1 beyzanurytt burda soru sorılmasına birşey demedim. Herşeyi aşırı takıyor aşırı panik oluyorlar biraz akışına bıraksalar bebek de daha mutlu olur anne de . . ….
Avakado1 beyzanurytt benim de ilk hamileliğim normal hayatımdan 1 gram ödün vermedim aklıma hep iyi şeyler getiriyorum cnm nane maydonoz yeme dediler deste deste yedim. Biraz psikolojik bazı şeyler