Elmassyavuz Kızlar bende 24+3teyim tekmelerini çok net hissediyordum dikkatli bakıldığından dokunmadan bile görülebiliyordu dünden beridir daha zayıf hissediyorum böyle olanınız var mı dönemsel bişey mi bu korkmaya başladım 🥺
Gmzcngi Elmassyavuz bir ara yavaşlıyo canım bendede öyle olmuştu ama sonrasını anlatmak istemiyorum dur artık oğlum dediğim günler bile oluyor🙈😂
Gmzcngi Yarenelibol hahha 29 haftalıgım bende ama 2 haftadır öyle şiddetliki eşim diyo göbek deliğinden gelicek artık bu cocuk 😂 calısıyorumda gün icinde bile 1 dk durmuyor maşallah iyi dayak yedim bu yaşımda😂😂
Alyamm Gmzcngi gün içindede artık hissetmeye başladım bende alışamadım şiddetli olduğunda irkiliyorum 😂🤩❤️
Gmzcngi Alyamm galiba erkek bebekler daha fenalar☺️ Bebekler anne karnında uyuyarak gecirirmşş vaktini bizimki hiç uyumuyor nerdeyse
oglummehmedim Alyamm Allah Allah ben hic oyle yerimden oynuyucak bisey hissetmedim benim oglum annesine kiyamiyor demekki😀🤗
oglummehmedim Alyamm ola bilir canim benimki kaburgami falan sikistiriyo bide poposunu mu ne kaldiriyo bende hafif vuruyorum kocam diyo napiyosun vurma cocuga diyom simdiden anne karninda terbiyelendiriyorum gotu kalkmasin diye😂😂😂