Arzu_Ak Rumirum benimkininde karnımda 40ı çıktı 😅40+2 olduk gelmek istemiyor sanırım artık pazartesi suni sancı ile doğum başlatılıcak
esraEb Rumirum ooo azmış benim 40+3 😄birazdan kontrole gideceğim inşallah suni sancı vermezler. Hiçbir şikayetim yok şuanlık
esraEb Minikperi neeee 42 mi 😱ben de 40+3. Benim bebeğim erkek sizinkinin cinsiyeti nedir. Niye doğmuyor Ağustos bebeleri 😄
Rumirum esraEb ay şey olsa ya gitseniz aaa senin 7 cm açıklığın var hissetmedin mi diyip doğuma alıverseler
Minikperi esraEb Rumirum yok yok benimki değil ahaha ben forumdaki diğer anneleri kastettim 😅 benim ilk kızım 39+5 te doğdu bu daha 12 haftalık 😅
Eylulltubaa 40+3 oldum. 41 de alacak perşembe kendı sancım olmazsa suni.bol bol yürüyüş yap ben yapmıyordum 3 gün üstüste yapayım dedim 3 santim açılmam olmuş
Rumirum Eylulltubaa 38 haftada 1 cm açıklık vardı salı günü nişan geldi doktor 3 günde bir gel dedi onuda yapmadım şimdi bilmiyorum çocuk ne alemde yürüyüşü deniycem son çare
esraEb Rumirum ayy aman Allah korusun 😄 hazırlıklı gidiyorum son bir haftadır ama pat diye de doğuma almasınlar 😄
2prenses_masal-oyku Rumirum yürüyüşten ziyade ilişkide öneriliyor ben faydasını gördüm yaptık iki gün sonra doğuma gittim 😂
Rumirum esraEb niye ya ben öyle olmasını çok isterim ben hiç çok sancı hissetmeden pat diye doğuma alsınlar 😄