Haticekenan44 çok çok zorlu süreçten geçtim hala da geçiyorum Hatice Hanım . 6 Şubat sabahı doktor kontrolüm vardı adetimin 2. Günüydü aşılamaya başlayacaktık maalesef depremle uyandık incecik pijamalarımızla dışarda kaldık . 3 gün aç susuz kaldık yağmur sularını biriktirip içtik . 15 gün sonra telefon hatları aramalar açılmaya başladı doktoruma yazdım cevap vermedi doktorum ailesi çocukları ile enkazda kalmış vefat ettiklerini öğrendim . Tedaviye başladım olacak inancı varken birden herşeyin yok olmasına mı üzüleyim ailemin evi gitti ona mı , doktorum çok çok iyiydi nasıl bir daha böyle doktor bulacam düşüncesine girdim ve artık bitti olmayacak dedim . Çünkü şehrim de taş üstünde taş kalmadı hastaneler yıkıldı Şuan çadırda muayene oluyoruz mesela birley olsa .
Sonrasında ben evime cıktım çok şükür evimde bişeley yok başka bir ilçede yaşıyorum . Haziran 9 da adet oldum ağladım eşim o gün işten geç gelmişti . Hadi takip ettiğin doktora yaz kabul ederse yarın gidelim dedi . Gökalp beye yazdım 10 dk sonra yazdı buyurum gelin diye . Gece 3 te yola cıktık ve gitti dedim artık olacak inanıyorum herşey güzel olacak yaklaştım dedim . Doktordan çıktık Kayseri de kaza geçirdik kavşakta eşim gaza basıp çevirmedeydi arabayı önden üstümüze çıkacaktı arkadan girdi bize . Diz çöküp yine olmayacak hep birşeyler oluyor diye ağladım korkudan kendimden geçtim çünkü ölümden döndük . Kayseri’yi bilmiyoruz sanayi nerde nasıl gideriz böyle öylece kaldık . Haziranın ortasında bir yağmur başladı ve çaresiz kaldık . Bir şekilde arabayı eşim öyle kullanıp sanayiye gittik sağolsun orda yardımcı oldular . 4-5 saat sanayi de bekledik yola çakacak kadar yaptılar o halde hataya geldik .
Eylül 7 de adet olacam Gökalp beye gelecem adetken gel dedi transfer sürecine başlayacaz ilaç verecek sanırım . Eylül 15-20 gibi de transfer olur sanırım benim için lütfen dua eder misiniz 🤲🏻🥹