Bukre_ miniskesi ben kısa kollu ve askılı zıbın aldım 4er tane falan 0-3 ay 3-6 ay şeklinde karışık aldım nasılsa zıbının üstüne kıyafet giyecek evlerde hastanelerde kalorifer yanıyor çok giydirmek kat kat giydirmek iyi değil bende aralık ayında doğum yapacağım 😌😌
Ilaydaerd miniskesi uzun kolluları giydirip çıkarmak zor oluyor benden naçizane bi öneri kısa kollu al bence zaten soyunup giyinmeyi sevmiyorlar bi de uzun kollu da iyice işkence oluyor
mervemurat16 miniskesi bende ocak sonu şubat başı gibi doğum yapıcam Allahın izniyle.ben 2 tane uzun kollu aldım 2 tane yarım 5-6 tanede ince askılı aldım üstüne bişe giydirceğim için uzun kollu çok sıkmak istemiyorum.
mervemurat16 miniskesi yok yenidoğan,0-3,6-9 o şekilde aldım çabuk büyür dedikleri için her gruptan aldım yani
birogretmenhanim sedseda Benim de doğumum aralık ayında olacak İnşallah. Bebeği olan arkadaşlarıma sorduğumda söyledikleri ilk aylarda zıbının çok lâzım olduğuydu. Yeni doğduğunda giymesi için 10 adete yakın almayı düşünüyorum açıkçası.
mervemurat16 sedseda yetmeye bilir ilk zamanlar altlarına falan çok yapıyorlar,kusmalarıda oluyor ya ben yinede yedek almayı planlıyorum.ilerde kısa gelirse çıtçıt yerine aparat takıp uzatılabiliyormuş internette parçası satılıyor.
miniskesi Sedefdinc bugün şundan sipariş verdim bekliyorum 😄👇🏻 https://ty.gl/mlsnzv0k8j bir de instagramda triobebe diye bir sayfa var. sanırım ordan da sipariş vereceğim çok güzel görünüyor ürünleri. siz de bakın isterseniz 🤷♀️😄
birogretmenhanim miniskesi Ben de Aralık ayında doğum yapacağım İnşallah. 0-3 aylık uzun kollu zıbın aldım ve 3-6 aylık da aldım fakat ilk doğduğunda giyebilmesi için 5-6 tane daha uzun kollu 0-3 aylık almayı düşünüyorum. Malum kış ayına denk gelecek bebişlerimiz.
miniskesi birogretmenhanim evet haklısınız üstten takım yelek vs giyecekler ama yine de uzun kollu bence de almak gerekir. karışık gitmek en iyisi 🙏
theAna miniskesi ilk çocuğum kasımda doğdu uzun kollular çok iyi oluyor. Yarım kol ve uzun kollu alabilirsiniz. Hatta önden bağlanmalılar var lcwaikiki de onlar çok rahat tavsiye ederim.