Nehirsude Tugceduman61 36+4 de iki kere ust uste oldum cati muayenesi 1 cm acilma var dediler yolladilar 39+1 im daga gelen yok canım😅
PrensinAnnesi61 Tugceduman61 Çatı muayenesi haftası diye bir şey var mı bana doktorum öyle bir şey demedi hala bugün 36 ya girdim kontrolüm var öğlen, 34.haftada sancım var diye acile gittiğimde açılma var mı diye bakmışlardı pembe parçacıklar gelmişti sonra daha bir şey gelmedi 2 hafta oldu öylece duruyor açılma da yoktu bu arada bakalım şimdi var mı ya da bakacaklar mı ki bilmiyorum 😂
Nehirsude Tugceduman61 evet bir buçuk gün oldu kanamam ilk kırmızı rengte sonra pembe renkte en son kahverengi renk ve kücük et parçasi çikti sonra birsey olmadi
Tugceduman61 Nehirsude dün sabah olmuştum muayne dünden beri devam ediyo yoğun değil ama kesilmedide 3 gün içinde doğum gerçekleşebilir dedi doktor açılmam da var mış Heyecandan gece sürekli uyandım ağrım var mı die😀
Nazlpkts Benimde çatı muayenesinden sonra oldu kanama ilk kırımızı sonra pembe sonra kahvrengiye döndü
Tugceduman61 Nazlpkts benimde devam ediyor bakalım ne zaman kesilecek, sanki bunun peşine suyun gelecek doğuracağım gibi bir his var içimde 🫠
Tugceduman61 PrensinAnnesi61 38 haftads bakmaya başlıyorlar die biliyorum öncesi İçin gerekmedikçe yapmıyorlar die biliyorum😃
Slngrms İlk gebeliğimde 39+0ken çatı muayenesinden sonra sancım başladı akşamına doğum yaptım canım, çatı muayenesi tetikliyor doğumu, tabi her bünye farklı herkes için aynı olmayabilir