Bugün hastaneye gitmiştim nst ve diğer herşey yolundaydı. 4 Eylül için doğum tarihimi aldıktan sonra eve döndük. Herhangi bir sıkıntı yoktu. Sonra oğlumu uyutmak için 10 gibi yattım ve saat 12 de iç çamaşırımda yoğun bir ıslaklık hissettim. Önce ter olduğunu düşündüm ancak ayağa kalktığımda bacağımdan süzülmeye başladı. Sonra tuvalete gittim ve daha çok akmaya başladı asla tutulmuyor kızlar yani suyunuz geldiğinde anlarsınız kesinlikle. Benim ilk gebeliğimde suyum gelmemişti o nedenle bende ilk kez deneyimledim. Hemen doktorumu aradım ve gelmemi söyledi ancak bulunduğum yer hastaneme 1,5 saat mesafe de. Hemen yola çıktık bu arada hafiften ağrılarım başladı. Hemen önce nst, açıklık kontrolü bebeğin pozisyonu derken sezeryana alındım. Belden uyuşturulan iğne damar yolu kadar acıtıyor ekstra bi durum yok. Sonra sondam takıldı doktorum geldi bebeğim doğdu ondan sonrası biraz sıkıcı oluyor çekiştirme hissediyorsun bi de ben ekstra mide ağrısı hissettim ancak dikişten sonra geçti. Doğumdan çıktım hemen odamıza geldik bebeğimi emzirdim diğer bebeğim de yanımda 22 aylık ve uykudan apar topar geldiğimiz için ancak bu saatte uyudu. Ağrılarım yavaş yavaş başladı. Henüz doğumdan çıkalı çok olmadı ilk yürüyüş nasıl olacak bilmiyorum kum torbası koyuldu 2 saat sonra al dediler alacağım birazdan. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz 🥰