alyamm_33 tiroid hastasıyım. Hasimato hastalığı benimki.ilaci yıllardır kullanıyorum bir halta yaradigi var mı bilmiyorum. İlacın dozu iyi diyorlar ama benim kabizligim, cilt kurulugum, dalginligim, yorgunlugum bitmiyor. Hayatım boyunca zayıf bir insandım, senelerdir kilo alıyor veremiyorum. Sinirlilik benim normal halim miydi acaba diye düşünürken buluyorum kendimi. Şükür evlendikten iki ay sonra bir kızım oldu, iki yaşına basacak. Doğumdan beri korunmuyoruz ama hamile kalamiyorum. En son alternatif tıbba yöneldim. Düzenli hacamat yaptırmaya başladım. Bu pazartesi 3. Defa olacak. Bir sene toparlayıp Aidin salihin önerdiği gibi tiroid bezime sülük ve hacamat tedavisi yaptıracağım. İse yarar mı bilmiyorum.
Instagram’da prof yeşil Erbil var, o lazerle tiroid tedavisi yapıyormuş ama pahalıdır diye düşünmedim henüz iletişime geçmeyi. Sonuçta Mehmet Ali Erbil in kardeşi kadın,kimbilir kaç para isteyecek.
Bu arada ben covid aşısı olmadım ama olan çok arkadaşımın tiroid değerleri bozuldu, bu konuyu da bir araştır istersen.
Allah hepimize şifa versin.