Seval0Seval MelodyFairy ben de dün 8 gün verdim 4.950 çıktı 13 günü çarşambaya geliyor ben ne zmn yapim test 1 eylülü beklim acaba ?
Fener1608 MelodyFairy Aynı beni anlattın ben bu ay da çatlatma iğnesi vurulmadım klomen kullandım sadece hem heyecan var hem umutsuzluk bat 3 eylül kasık ağrılarım var beyaz akıntım var göğüste şişkinlik var bakalım hakkımızda hayırlısı bu ay o güzel haberi alıcaz inşallah böyle söyleyelim kendimize çekelim 😊
Patito__ Pamuk Wllah rwzi olsun cnm. Rabbim seninde evladını bagislasin bende sadece kendime dua etmiyorum hep herkese ediyorum. Aklimdasin insallah dogumunu da okuyacagim ♥️
hayalim35 MelodyFairy o tarihte test yapmicam hamileyim ama o tarih bnm için çok özel bi gün hamilelerin duası kabul olurmuş derler sana da uğur getirsin inş😍🤲
Ucankus Pamuk canım hani yumurtlamadan 5 gün sonra yapmaya başladın ya belirtilerin mi vardı benimde çatlamadan sonra 3. Günüm bugün
LovelyMom_ Catlamadan sonra en erken ne zaman test yapilir? Benim bat 1-2 eylul,karin alti bolgemde agrilar oluyor,belimdede,bide dun biraz bulantilarim oldu Yemeyimdede artis var hep acikiyorum😁🫠
MelodyFairy Patito__ kan günümde de pozitif değer görürsem o zaman sevinirim suan koyulaşma var ama korkuyorum da negatif görmekten kan vermeyi bekliyorum daha test yapmıyorum
Patito__ MelodyFairy Rabbimin dedigi olur cnm insaallah umut var gibi duruyor Rabbim insallah nasip etsin saglikla. Guzel hber vermek nasip olsun aminnn