Pamuk Ressammom Bende pembe lekelenme geliyor bazen kanamadan oldu tabi riskim var doktora gidin en azından tedbir alırsınız.
Rabisk Pamuk Ya öyle gerçekten 😀🥹 değişik bi duygu ama kötü biişiy olsa diyorum kan olur herhalde Allah korusun🤲🏻 yani çünkü baya adet sancısı gibi oluyordu şimdi anca günde 1 veya 2 defa oluyor
Aayyss Didemypr sarı akıntım benimde oldu doktor idrarda yanma var mı kokulu mu diye sordu benim öyle sorunlarım yoktu muane etti vajinal fitil ve probiyotik verdi bi doktoruna danış istersen
Ressammom Aayyss kızlar akıntı her zaman olmuyor mu peki bende hep var yıllardır normal kabul ettim artık aydınlatın beni
Aayyss Pamuk Pamuk 18+3 deyiz ara ara olan iç sıkıntısı oluyor normal mi diye sorguluyorum sürekli sanki bi an kötü bişey olacak hissi 🥺
Aayyss Didemypr yazın olurmuş hamilelerde sıcaktan kaynaklı içini ferah tut bi de bol su iç ve idrarınını tutma ben biraz idararımı tuttuğumda yine aynısını yaşıyorum
Dilbergocer_ady02 39+3 günlük hamileyim bugün pek iyi değilim ara ara adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor doğum sancısı olabilirmi
Mrv001 Pamuk ayyy inşallah kuzum tek korkumu bastıran kavuşma duygusu doğum korkusu da inşallah bitecek ya
Didemypr Aayyss ay inşallah öyledir canım ya miğdem bulanınca suyu çok içemiyorum malesef gayret ediyorum ama
Heidihat Melodimm bende aynıyım daha20.haftanin içindeyim aralığı dört gözle bekliyorum sağlıcakla gelsinler
Aayyss Fatya2626 doktorum demişti ki mide bulantısı severiz sağlıklı olduğunu gösterir ki hala devam ediyor kusmalarım günde bir artık
Aayyss Ressammom hamile değil iken olan akıntılar enfeksiyon olabiliyor çoksa eğer ki yumurtalıklarda enfeksiyondan bahsediliyor ama hamileyken olan akıntıda sorgulanıyor yaz olduğundan olabilir dedi
kahvesever__ Didemypr kaşık ağrısı normal canım akıntı bende hiç olmadı o yüzden bilgim yok doktoruna sorarsan daha iyi Olur
Didemypr kahvesever__ sordum canım normal dedi ama korkuyor yinede insan kasık ağrısı hep mi oluyor gün içinde
N-23 Pamuk doğru ama ne bilim bi Google da bakıyom bi you tübe, bi burdaki aynı sorunu yaşayanların yorumlarına psikolojim çok bozuk inşallah korktuğumuzu değmesin