KuzeyinAnnesi10 Gamze4127 mide yanması değilde idrar sorunu benim. Miden yanıyorsa süt salatalık ve yoğurt tavsiye ederim hangisi varsa. Renni gaviskon da iyi geliyor evde varsa içebilirsin yoksa almanı kesinle tavsiye ediyorum en yakın dostlarım onlar
Bedisperk Gamze4127 bennnn🤚🏻Günlerdir çekiyorum özellikle akşam oldu mu başlıyor geçmek bilmiyor. Gaviscon aldım onu içince rahatlıyorum biraz doktorunuza danışıp alabilirsiniz
Gamze4127 KuzeyinAnnesi10 süt bende ters etki yapıyor o yüzden içmiyorum ama ilaçları alabilirim çok fena yanıyor
AysunI Pamuk merhaba lansor u düzenli mi kullanıyorsunuz ben bugün deneyeyim dedim içmedim maffoldum düzenli kullanınca bir sıkıntı oluyor mu acaba 36.haftaya girdim
alynayn Gamze4127 kullanınca bile oluyor tabi yine de ama çok azaltıyor.Doz sınırlaması da yok öyle günde 1 şişe bitirdiğim oluyor.Doğumdan sonra rahatlayacağız inşallah 🙏🏻
Lafayette Gamze4127 kiymali soganli biseler yiyince yanma oluyor onu farkettim. Bi takip etsenize ne yediginizde yaniyor ona gore dikkat etseniz,yada hep mi yaniyor. Salataligi ben de duydum bide gecen midem yandi kirmizi erik yedim mayhos tatlimsi gecti
Minikayak24 Lafayette inan alakası yok yiceklrrden ben sabah kahvaltı peynir vs öğlende hafif yemekler çoğuda soğansız acısız acı sevmem akşamları rahat edebilmk için karpuz ekmek peynit vs yiyorum amma velakin yinede gece 12 den sonra yanmalarım naşlıyor bana yoğurt peynir süt ye düzleşr rahat edersin dediler alakası yok valla
Siienbi Doktorunuz ilaç tavsiye etmediği sürece kafanıza göre ilaç kullanmayın. Benimde böyle bir sorunum vardı. Bana Renni önerdi. Şuan daha rahatım
YigitPoyrazMomm Gamze4127 öğlenden beri boğazım alev alev yanıyor şuan saat 05:32 yatamıyorum süt bile kesmiyor
Cemes Gamze4127 eczaneden alabilirsiniz sorun onlara genede hiçbir zararı yok ben midem yanıyor dedim doktora hemen renni duoyu verdi istediğim kadar icebiliyorum