Tinkipinki Erkek bebek geç gelir diyollaa doğrumu kızlar 😅😅 39+5 olduk tık yok. Geçen sancımda gittiğimde 1 cm açıklığım olduğunu söyledi düzensiz sancım vardı şimdi hiç ağrı sızıda hissetmiyorum. Böyle yaşayan varmı ? Herkes doğurdun mu diye arıyor 😅🙊
LamiyaCetinkaya Tinkipinki cinsiyetle alakası yok, burda kız bebeği 41+larda doğuranlar da gördüm, erkek bebeği 36-37 haftada doğuranları da. Benim oğlum 39+6da geldi, ne geç ne erken 😁
Tinkipinki LamiyaCetinkaya benim arkadaşlarımın arasında da 37 38 de doğuranlar var ama eskilerin söylediği laftır erkek gününü doldurur diye bende çoğunlukta varmı böyle bir durum diye bir bakayım dedim 😊
Tinkipinki Su fazlalığı durumu yaşadınız mı peki son haftada . Benim tam 39da suyum biraz fazla çıktı
Tinkipinki Eslemim34 ya benimde bugün tam 40 haftalık doktor 41 e kadar beklicez gelmezse 41. Haftada suni sancı dedi 🥲
Tinkipinki MiniMimi42 sağlıkla büyütün inşallah erken doğurmak gibi geç doğurmakta strese sokuyor insanı bugün haftam doldu stresliyim
MiniMimi42 Tinkipinki inşallah hepiniz ile beraber 🤗 İlk doğumda 36 nin erken olduğunu bilmiyordum. Doktor söylemedi bile. Bana o heyecanla birde suni sancı vermişlerdi