Meryemgrcy Selam kızlar 9. Haftaya bugun girdik inşallah. Ama bugun karnim sık sık ağrıdı ve sağ kasıkta şiddetli batma gibi bir sey oldu birkaç defa. Bir sıkıntı var mıdır sizce normal mi? Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
nisamom_ Meryemgrcy alt karın ağrısımı cabım benimde 4 haftalık bugün ve bat günüm bugün sanki alt karın ağrım var gibi rahim yerinde 🥹inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
gokcetugumm Yoktur canım 24 haftaligim karın ağrısı yerini bebek toplanmasina bıraktı yani artık ne ağrı geçer ne bulantı ne sıkıntı yoruldumke😂
Meryemgrcy gokcetugumm Yaa ağrıyı çekerim sorun değil de sağlıklı mı diye merak ediyorumm keşke evde ultrason cihazı olsa her dakika izlesek hahah
Meryemgrcy Blackkcat Öyle mi demekki normal. Doktoru aradim zaten tahlil sonucu icin aramam gerekiyordu ağrıyı da sordum devam ederse pazartesi gel bakalım dedi ama çok şükür bugun yok
Meryemgrcy nisamom_ İnşallah canım benim sağlıkla kucağımıza alalım. Alt karinda aynen bir da saga doğru batma oluyordu bugun yok
Blackkcat Meryemgrcy canım bir de şunu unutma ağrılar dinlendiğinde geçiyorsa yorulmuşsundur ya da uzanman gerekiyordur ama dinlenmene rağmen geçmiyorsa o zaman vakit kaybetmeden dr danışman gerekir
nisamom_ Meryemgrcy amin canım amin 😊💐 benim daha 4+0 korkuyorumda az yarın kan vericem inşallah güzel haberler alırım 7 ci hafta gibi doktora gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa kalp atışını ve bebeği görebilmek için 🤭