Kaderbala Kızlar merhaba, tekrar ben 🖐️ Reglimin 5 gün kaldı ama iki gündür aşırı derecede mide bulantısı yaşıyorum ve akıntı var. Akıntı da kokusuz sarı sümüksü bir akıntı. Normalde önceden reglimin bir iki gün kala çok az gelirdi ama bu aralar çok yoğun ve rahatsız edici. Afedersiniz sanki tuvaletini yapmış gibi oluyor. Böyle olan varmı? Enfeksiyon olabilir deniliyor ama ben daha önce üç kere enfeksiyon geçirdim o zaman akıntıyla birlikte kötü koku gelirdi bunda kötü koku yok. Enfeksiyon ağrısını ve akıntısını çok iyi biliyorum o yüzden ama buna anlam veremedim.yaklaşık 1 hafta öncede normal su gibi bir akıntı oluyodu iç çamaşırı mı çok ıslatıyodu. Anlam veremedim buna. Yardımcı olabilir misiniz ? 🙏🙏
Selintrkn Kaderbala akıntı hamilelik belirtisi olabilir ama mide bulantııs için erken bi dönem diye biliyorum canım ben de bebeğimi çok erken öğrendim 3 haftalık falandı 8de başladı mide bulantısı gibi belirtiler inşllah olumlu sonuç alırsın canım 🙏
FatmaAzra_ Kaderbala mide bulantisi için cok erken dha ader gecikmesi olmadan hrhangi bisey söylemek sizin umutlarinizi kirmak olur. Beklemelisiniz mide bulantisi kendinizi dinlediginizden olabilir aksi halde adet gectikten neredeyse 3 hafta sonra mide bulantisi başlıyor kendinizi umutlandirmamalisiniz
Kaderbala Selintrkn İnşallah bitanem 🙏 iki gündür var bu bulantı dün kusma yaşadım ama bugün çok fazla. Canım birşeyler istiyor yiyorum ama hemen midem bulanıyor midem ağzıma geliyor resmen 😞
Bebekgeliyor Kaderbala valla bazılar hamilelik hissine kapıldığı an başlıyor kusma falan sen en iyisi kan testi yaptır😊
Kaderbala BurinTasKaradag Yumurtalama dönemim geçti onu takip ettim o zaman zaten çok akıntı oldu ama bu tarz değildi daha sıvıydı şimdi yapışkan gibi ona anlam veremedim zaten
BurinTasKaradag Kaderbala tarihler belli olmuyor, herkesin vücudu farklı. Hamile değilsen yumurtlamadan dolayı sümüksü akıntı gelmiştir. Benim adetim 4 gün gecikti şuan muhtemelen hamileyim benden sümüksü değilde yoğun kıvamlı bir sarımsı bir akıntı geliyor mesela.
Tugbax68 Kaderbala kan testi aptir canim gec dollenme varsa cikmaz testte ve zaten bes gunde az bi sure degil
Kaderbala Tugbax68 Erken ümitlenmek istemiyorum 4 aydır erkenden yapıyorum belki vardır diye ama bilmiyorum çok tuhaf bir durumdayım ilk defa böyle oldum çünkü
Gulcag Kaderbala benim de öyle oldu kuzum ateş kusma ve akıntı hatta enfeksiyon sandı doktorum antibiyotik verdi nedense içerim gelmedi evleneli daha 10 gün olmuştu meğer yumurtlama dönemimmiş hemen hamile kalmışım 🙈 ama test yaptım negatif çıktı sonra adet günüm geçti tekrar yaptım pozitif çıktı 😍inşallah hayırlı haberlerini alırız.
Kaderbala Gulcag İnşallah canım bende baş ağrısından ölüyorum ama nedense hiç ilaç içesim gelmiyor 😊🙏
Kaderbala FatmaAzra_ 4 aydır bekliyorum 5 gün daha beklemek sorun olmaz 😊😊 teşekkür ederim canım benim
Selintrkn Kaderbala yaz buraya hayırlı haberlerini bekliurouz canım inşallah hamilesindir çok güzel bi duygu annelik rabbim isteyen herkese versin 🙏