Mdf17 Stok yapacağım. Uygun fiyatlı ve temiz içerikli pişik yapmayan yenidoğan ıslak mendil arayışındayım tavsiyelerinize ihtiyacım varr kızlar🙏🏼
Papatya_kokuyo5 Mdf17 oğlumda molfix izotonık sulu ıslak mendil almıstm memnun kaldm tekrardan onu aldm
Dynbfofrt Mdf17 sleepynin yenidoğanını almıştm 24 paket sonra baby turcoya geçtm. Şimdi ne alırım blmiyorm yeniden bebek geliyor
bastet Mdf17 water wipes kesinlikle piyasadaki en doğal ıslak mendil, %99,9 su %0,1 meyve ekstratı. Hiç pamuklu su kullanmanıza falan gerek kalmaz doğduğundan itibaren kullanırsınız
alitalia Mdf17 sleepy yenidoğan bambu saf sulu. Kalın baya mendilleri ve oğlumda hep onu kullandım şimdi de ondan almayı düşünüyorum
Mdf17 Goon ıslak mendil aldım. Şimdiye kadar birçok marka denedim ama goon yenidoğanlar için mükemmel. Yumuşacık ve kalın bir mendil zeytinyağlı üstelik bebeğimin poposunu hiç tahriş etmedi. Yalnız heryerde bulunmuyor internetten uyguna bulup stok yaptım şuan. Şiddetle öneririm
Nbeyaz Kizlar iki adet yenidogan yetmez mi kalani 0 3 ile 3 6 arasi aldim yani dogar dogmaz 0 3 giyemez mi
Aysnk Mdf17 Sleepy yenidoğanlaer ve bayb turco bayb turco yapısı bı tık daha ince mühendisinogku diye bı Instagram sayfası var orada içerik olarak araştırılıp paylaşılmış oradan bakıp bütçenize uygun olana bakabilirsiniz biraz aşağılarda kalmış olabilir paylaşım
Bircicekanne Mdf17 ben deep fresh aldım temiz içerikli çok uygun değil fakat uygun olanların hepsinin içeriği kötüydü tek tek inceledik
Rbytkn Mdf17 naturalive in ıslak mendilini kullanıyorum ben tavsiye ederim çok memnunum, sertifikalı doğal temiz içerikli