dilek41 Herayy tansiyon dengede tutuyor bir nevi kan sulandirici de bende kullanmıştım 32.haftada kestim
batununannesi__ Herayy senden bebeğe geçen kan dolaşımı az demişti banada bende kullanıyorum en geç 35. Haftada kes dedi
BirazbundanBirazondan1 Herayy benim 1 düştüğüm vardı. Genetik test yapılmıştı. Kan pıhtılaşması çıkmıştı. Tekrar hamile kaldığımda değerlerim yükselmeye başladığında doktorum istersen ecopirin kullanabilirsin dedi. Bende alıp kullanmıştım. Kap atışı duyunca iğneyle beraber kullandım. Doktor değiştirince o doktor 9 haftada bıraktırdı. Sizinde düştüğünüz varsa kan sulandırsın diye vermiş olabilir. Bende miğde ağrısı yapmıştı.
Herayy dilek41 benim tansiyonum 90/60 sürekli zaten yüksek değil hatta düşük bile daha önce bir düşüğüm oldu ondan mı verdi ki ?
dilek41 Herayy benimde tansiyonum normaldi aslında ilk gebeligimde tansiyon seker çıkmıştı birlikte yükselmişti seker sorunum vardı ama faydalı değil mi bilemiyorum
Herayy dilek41 bilmiyorum ki ya baş ağrısı yapıyor özeldeki doktor verdi devlete gittim oradaki sadece progestan ve folik asit kullan bol su iç dedi neye inanacağım bilemiyorum
Herayy dilek41 özeldeki magnezinc, Ecopirin, progestan verdi birde tiroid im 3.11 çıkmış dahiliyeye git dedi 25 mg ilaç verdi dahiliye. Devletteki ise tam sınırda şuan kullanma dedi kaldım arada
Irem97- Bende kullandım kuzum hatta daha çarşamba günü kestim haftaya çarşamba da doğumum gar Allah nasip ederse
Herayy BirazbundanBirazondan1 bana o test yapılmadı bende tedirgin oldum biraz ama bebeğe zararı yok dedi doktor