MinibonunAnnesi Kızlar iyi akşamlar bugün çok fazla karın ağrım var buna bı çözüm var mı 6 haftalık hamileyim mide bulantim da bı yandan berbat bı durum dayiiim😭😭😭😭😭😭
deletedmom11 MinibonunAnnesi cnm gaz sancısı yüznden karnnağrısı normal kan gelirse doktoruna gidebilrsn bi duş aLıp karnına masaj yapabiLirsn gazın warsa tutma tuttukça ağrın artar 👍🏼
NaimeYilmaz MinibonunAnnesi Kasık agrısı olur tabi. Gazda olablr gaz yapıcak seyler bi süre yeme derim. Ayrıca başlayıp hıc gecmeyen bir ağrıysa doktora git bence. Ara ara agrıyor ve gecıyorsa hepımız yaşadık ama dayanılmıcak kdr berbat haldeym dıcek kdr degldı o kadarsa bi uzmanına danısmak lazım 🙏
Lamelif MinibonunAnnesi o haftalarda normal canımm ben 12. Haftaya kadar karın ağrım çok oldu gerçi benim kanamalarım da oldu ama çok şükür 20. Haftamızdayız
MinibonunAnnesi deletedmom11 teşekkür ederim canım ama işte hepsi üst üste beni mahfetti çok halsizim bu haftalarda böyle mi oluyor yani
MinibonunAnnesi NaimeYilmaz saat 7 den beri ağrıyo acaba doktora mi gitsem ilk gittiğimde keseyi Dr görememeisti doktor anlayamadım ne oluyor kan yok şimdilik Allah'a şükür
MinibonunAnnesi NaimeYilmaz iki hafta önce gitmiştik kese gorunmemisti Çarşamba gidicez. Acaba acile mi gitsek diye düşünmuyot degilim
MinibonunAnnesi Lamelif galiba ben biraz nazliyim ama iste insan korkuyo bugünde çok aşırı mide bulantısı var üstüne de grip oldum 😭