Aysehappymom Merhaba kızlar medipolde doğum yaptınız mı Gece sancım tekrarlarsa doktorumm yarın sabah doğuma alacağını söyledi. Fitille doğumu tetikleyecekmişiz Fiyat olarak diğer hastanelere göre daha uygun olduğu için burayı tercih ettim inşallah iyi olur
Havvaa93 Aysehappymom Bende orda takipliyim 26 haftalık hamileyim. Ama doğum olayını bilmiyorum açıkcası
Mrvkkkk Aysehappymom benim de doktorum aynı şeyi söyledi haftaya fitille doğumu başlatalım dedi Medipol çamlıcaya gidiyorum
Aysehappymom İsteğe bağlı 25 bin Normal 10 Zorunlu 14 sanırım 4.600 de spinal 3bin epidural gibi birşey di
BenSem Aysehappymom ben Sedef hanıma gidiyorum şimdilik iyi gidiyor inşallah sorunsuz devam eder hastane iyi bi hastaneye benziyor
Tyh Mrvkkkk nasıl biri acaba bahsedebilir misiniz şehir dısından gelecegım sadece ona randevu bulabildim
Aysehappymom Havvaa93 inşallah sağlıklı sorunsuz güzel bir doğum olur bebeğim ve benim zarar görmediğimiz 🙏 O kadar çok şey okudum ki İyice kaygılandım akşam akşam Doğum öncesi bir form verdiler imzalamamız için ve tüm komplikasyonlar yazıyor canım sıkıldı
Havvaa93 Ben yeni başladım medipole öncesinde afiyet hastanesindeydim çamlıca medipole 25 haftalıkken geçtim daha çok yeniyim orda zeynep akçöltekin doktorda takipliyim şuanlık iyi gidiyor
Mrvkkkk Aysehappymom ben de Salı gideceğim çarşamba perşembe doğumu başlatırız demişti Burçin hoca 40 ı beklemeyelim dedi belki aynı gün doğum yaparız :)