Papatya07- Kızlar merhaba park yatak ve bebek arabası öneri alabilir miyim ? Aklımda Yoyko vardı ama fiyatı biraz pahalı geldi kararsızım 🙁
Churcill Papatya07- yatağı elele madre aldım. Araba 4baby comfort x plus. Beşik 2600 dü araba da 3700 dü
kelebekucusu Papatya07- e bebekten baby plus valley park yatak aldım. Arabayı da kanz v go aldim. 32+4üz inşallah memnun kalırız 🤭
Beyza55- Park yatağı trendyoldan huggy looks diye bir marka aldım inanılmaz beğendim çok memnunum, bebek arabamız çift yönlü hem pusetli hem normali var travel sistem baby care 3700 e civilden aldım
Yasmnk Henüz yatak almadım ama yoykonun bebek aranasını aldım çok beğendim hepsiburadada premiuma özel indiriminden almıştım takıp edin isterseniz güzel indirim oluyor
Papatya07- Patito__ kalitesini bilmiyorum ama pek içime sinmedi benim bakmıştım o markaya teşekkür ederim 🌸
Basakhilal Papatya07- kabin boy istiyorsan pierre cardin vovo düşünebilirsin. Hem yenidoğandan itibaren kullanılıyor hem de katlanarak yer kaplamıyor
Matmazelbebi Papatya07- Park yatak Kanz Slide Sleep Bebek arabası Kraft Cheer Up aldım ben ikisininde çok araştırıp aldım çok fonksiyonlu iyi ki de almışım