Bebisannneessi E bebek beşiklerinden, Joie Excursion park yatak mı yoksa Baby plus ahşap anne yanı bebek karyolası mı
ug_fa-3diplomalianne Bebisannneessi valla park yatak en iyisi hem yer kaplama derdi yok kapat kaldır hem de ilerde oyun oynarken falan kullanması açısından da çok iyi
arsamveannesi Bebisannneessi valla ben park yatakları hic sevmiyorum cok cikrin duruyolar odada😂 anne yani ahsap besik aldim ama oyle büyük degil cok asiri kullanisli hafif ve iki katli oda park yatak gibi tek farki ahsap olmasi
nb- Bebisannneessi ben park almıcam. Kraft asy , setay tarzı olanlar var katlanıp saklanabilenler. O tarz bi şry alıcam zaten 1 sene falan kullanmayı düşünüyorum çok apır hantal bi şeye gerek yok bence
Unzile31 Bebisannneessi park yatak harici bir beşik alırsan ikinci beşik olarak park yatak da almak durumunda kaliyorsun bir süre sonra daha önce iki ayrı beşik almıştım bu çocuğuma.sadece park yatak alicam diğer besiklerde biraz büyüyünce ayağa kalkıyor düşecek diye strese girip park yatak alma işine giriyorsunuz bir sene sonra ama park yatak hem güvenli kafasını vurma ihtimali yok kenarlara uykuda dönerken hem uzun vadede kullanılıyor iki katmanlı olduğu için hem katlanıp tatile falan götürdük biz annemlerin kaynakların 3vinw yatılı gittiğimde hep yanımdaydı hem kendi oyun alanı olarak girip çıkıyor buyunce bel fıtığı var içi derin olduğu olduğu için ben eğilip almam zor oluyor büyüyünce uyanınca sabah kendi oyuncaklariyla oynayıp çıkıp yanıma geliyordu velhasıl kelam bu sefer sadece park yatak alicam😄
Miniminik1 Bence Park yataklar çok kullanışlı oluyor ben Elele madre aldım ama dediğinize baktım o da güzel gözüküyor 🦋
Makif Benimki ahşap ti ilk oğluma aldığım ve büyüktü şu an pismanim keske daha pratik bisey alsaymışım görünüşe çok aldanmayıp.
Bebisannneessi Makif park yatak kullanışlı diye duydum ayrıca bu modelde ana kucağı, müzik vs özellikleri var ama ahşap daha şık diye arada kaldım
Bebisannneessi ug_fa-3diplomalianne söylediğim ahşap beşik modeli de park yatak gibi sonradan yatak aşağıya indirilebiliyor sadece görünüşü ahşap
ug_fa-3diplomalianne Bebisannneessi toplanıp kaldırılmıyo ama vidala sök durumu falan var ama park yatağı kampa tatile memlekete heryere götürebilirsin katla koy çantaya çık ve ilerde oyun oynarken kendisi girip çıkabiliyor oyun evi gibi
ug_fa-3diplomalianne Bebisannneessi tecrübe konuşuyor çok hoş modeller var kralsın var elele var mesela anne yanı da oluyo
Bebisannneessi Unzile31 doğru katlanması da önemli katlar kaldiriirz bı kenara ilerde lazım olursa yine cikaririiz, taşınma açısından da öyle ailem uzakta uzun kalıyorum gidince, götürürüm çocuk rahat eder mesela kesinlikle park yatak zaten ya 😊
Blackkcat Bebisannneessi ahşaplar da insanın içi kalabilsede tabi ki park beşik kadar rahat değiller özellikle bebe büyüdükçe