gzdekless Kızlar 8 inci haftamdayım ağzımın içinde tükürük salgısı o kadar arttı ki elimde peçete ile geziyorum yutamıyorum bile kusacak gibi oluyorum böyle durum yaşayan varmı ?😔😔
likesah gzdekless ben yasadım midemi bulandiracak kadar olmadı ama artmisti bayagi 2. Tirmesterda normale dondu
Melodimm gzdekless Off ne çektim ondan.Odamdan cikamaz olmuştum.Durmuyordu bi türlü.Bende posetle odamda oturuyordum.Diger odaya gectigim gibi geri donerdim.Yolda pecete kullanirdim.Yeni yeni geçti.
mavideniz6 gzdekless ay o berbat his poşetle geziyordum hep neyseki yok oldu gitti Allah yardımcınız olsun çok zor
Hayatatli309 10.haftadayım aynı canım ilk gebeliğimde olmamıştı bunda tutamıyorum poşetle geziyorum bende hele şekerli bişey yiyim üzüm falan tükürük daha kötü oluyor
gzdekless Hayatatli309 aynen öyle bende öyle şeyler yediğim zaman daha fazla oluyor demin meyve yedim hep çıkarttım
Maras46konya-00 O zamanlar bende de çok oldu vala sürekli peçete kullanıyordum şu an 33 üm çok sık yok bol bol tükür
Zepeliz Ohh be sonunda beni anlayan birileri deliriyorum 19. Haftadayım asla geçmiyor asla yemekten sonra daha da artıyor napıcam bilmiyorum böyle
Gamzezeynep1 gzdekless prilam kullanıyorum miğde bulantısı sürekli var ama en azından tutuyor çıkarmıyorum
Hayatatli309 gzdekless şekerli şeyler tükürükle birleşiyor canım iyice salgı gibi oluyor ağızda bende dertliyim yaa
Gamzeee__ BetulMom merhaba tükürük artısı sizde de olmuş genelde kız bebekde okur diye bi çok yerde okudum sizce doğru mu bebisin cinsiyeti bellisiz bizim ama yutkunamayacak durumdayim