Barlas_mom Kızlar devlet hastanesinde bu haftaya 3 aydan küçük hastalara bakan doktor mu bakar 3 aydan büyük hastalara bakan doktor mu bakar 2 li test için soruyorum bilgisi olan var mı ?
A12_S07 Barlas_mom yazdığını anlamadım ama ikili tarama için devlette her doktor yapabilir özel bir doktoru yok
Barlas_mom A12_S07 yaa randevu alırken bir ayrım yapıyor 3 aydan küçük hastalara bakılır veya 3 Aydan büyük hastalara bakılır diye onu soruyorum hangisini almalıyım
Barlas_mom Yenianne7 13 hafta 3 gün 3.aydan büyük hastalara bakan doktordan randevu oluşturuyorum o zaman 🙏🏼 sizde böyle mi almıştınız
MasalAlparslanMom Barlas_mom ikili test için 3 aydan küçük bakanlara gidebilirsiniz.ama eğitim araştırma veya şehir hastaneleri yapiyo bilginiz olsun
Barlas_mom MasalAlparslanMom 3 aydan büyük olmuyor muyum onlar bakar demiş arkadaş 13 hafta 3 gün oluyor o gün
Ebraz Barlas_mom eylülün 3 ünde tam 3 ayın doluyor her ayın 3 ünde ayını dolduruyorsun ekimin 3 ündede 4 aylık oluyor doktorum söyledi banada kesin bilgi 😊
Yenianne7 Barlas_mom Bu adet tarihine göre 13 haftalık olmuyorsunuz zaten. 11+6 günlük oluyorsunuz. Dolayısıyla 3 aydan küçük henüz.
Barlas_mom Ebraz 3 aydan büyük hastalara bakılır yerden mi almalıyım o zaman ? Devlette hiç böyle birşey duymamıştım böyle bir ayrım yapmışlar şaştım kaldım
Ebraz Barlas_mom bende şimdi duydum sadece hamile ve normal kadın hastalıkları diye 2 ye ayrılıyordu ikisinden birine alsan çokta problem olcağını sanmıyorum ya