Senatalya06 1 eylülde yani tam 36 hastalıkken sezaryen olacağım zaten bugünkü ölçümde ikisi de 2.000 çıktı az mı sizce ? Normal mi ? Tekli gebelik gibi olmaz dedi dr , yine de bana az geldi 🫢
Ikizbebeklerinannesi Senatalya06 ben de 37+3de doğum yapmıştım birisi 2.950 birisi 2.345 gr doğmuştu bence haftaniza göre normal… doğumdan sonra da düşüyor kiloları biraz
Nurrdmr15 Senatalya06 benimde 35+4 çift yumurta ikizi 10 gün sonra doğumum var tam 37 haftada alacak benide şuan 2 bcuk kilo ikiside 1 haftada almamslar geçen haftada 2 bcktu sabit kalmslar doktorum son haftalar ikizlerde kilo alımı durabiliyor normal dedi 5 Eylülde doğum yapacağım bende
Babyiscoming1 Benim ikizlerimde 31+4 te 1570 ve 1540 gramlardı 36 da ancak o kadar oluruz gibi duruyor kilo alımları yavaş çünkü sanırım ikizlerin çoğu böyle oluyor🫠 ciğer gelişimleri ve emme refleksleri iyi olur inşallah küvez süreçleri kısa olur 🤲🏻
Senatalya06 Ikizbebeklerinannesi o kadar dursa da kilo almaz dedi dr o yüzden 36 da akacak , zaten çok zorlanıyorum 🥵
Ikizbebeklerinannesi Senatalya06 heleki bu sıcaklarda çok iyi anlıyorum seni… Kilo az değil bence ikizlere göre onemli olan ciğer gelişmiş olsun ciğer geliştiricini vurup alır . sağ salim kucağına alırsın inşallah
Babyiscoming1 Nurrdmr15 maşallah kiloları iyi sizin bebişlerin 🧿 biz 31+4 te 1500 küsurlardaydık sizin bebişlerin 32. Haftalarda kiloları nasıldı acaba
Nurrdmr15 Babyiscoming1 32 haftada 1800 2 kilo civarıydı diye hatırlıyorm tam emin değilim ikizimin birisi kilo olarak öndeydi sonra diğeri yakaladı başlarda kilo alımlarımız çok iyidi son 1 haftadr durakladı 2 bckta kaldık malesef son 10 günümüz 3 kilo olurlarsa diye umut ediyorduk 2 bckla doğacaklar galiba 🥺