Sumeyyee_ss Bende burada çok acıdığını yazanları okuyarak tedirgin şekilde gittim ama korktuğum gibi olmadı daha sonrasında acı da devam etmedi. Ama maalesef vücudun çok sıkı ve çatı dar dedi bebek kanala girmemiş sanırım normal doğum olmayacak
Nazli05 Sibelsamet_64 canım normal doğum odasına geçince sürekli gelip.muane ediyorlar zaten ama.sancidan pek.hissetmiyorsun 20.dakikada bir iki kez gelip baktılar bana ama kendini kasmazsan öyle acılı.bisi değil korkma
Cankurt Sibelsamet_64 38+1 çatı muaynesi yaptılar acile gittim suyum geldiğinden şüphe ettiğim için doktordan doktora değişiyor ebeler özellikle insanı insan gibi görmeden davranıyor ama doktor fena değildi böyle orası açılıp yırtılmış gibi bi garip his oluyor ama çok kısa sürüyor asla dayanılamayacak şekilde değil ama acıdı baya sonra 1 saat sonra ağrı geçti 1 aaat ama kastigim için muhtemelen biraz sızladı
uykularharamoldu Sibelsamet_64 Allah Allah neden öyle oldu ki? Benim çatı muayenem 20 saniye sürmüştü. Hiç hissetmemiştim bile ve benim acı eşim çok düşüktür. Kötü bir tecrübe olmuş senin için.
Esmanur43 Sibelsamet_64 valla ben kendimi saldım nasıl olsa bu olacak diye düşünmezsen acımaz dedim kendi kendime çok aman aman hissetmedim doğrusu ıh mıh demedim maşAllah 😂