Ebruky Bebeğin cinsiyeti belli değil ama kulağa hoş gelen isimleri hafızama yazıyorum Şuan aklımda :erkek:hasan tuğra Kız :nazenin Hayrünnisa Veya Ahsen İsimleri var Evet öneriler lütfen anneler😀
Hayalimmucizem Ebruky kaç haftalık seninki bende ayni konuda bir başlık açtim bu gün ama çok yazan olmadı 😌
EbruKeles Hayalimmucizem Ebruky Bende 3 aylık hamileyim daha cinsiyetimiz belli değil ama ben kız olacakmış gibi hissediyorum 🥰 Kız olursa Esila ya da masal Erkek olursa da Demirhan ya da Tuğra Ama hala kararsızlıklar var
Ebruky Hayalimmucizem 7 haftalık cnm kusura bakma başlığına ortak olmuşum gibi hakkını helal et kaldırayım hemen 🤔
Kardii Sura Dua Çisem kızım olsaydı Çisem Dua koyucaktım ismini ama oğöum oluyor Mehmet Poyraz koyucam 😊
GzmAcr Ebruky Bence Ahsen ismi kulağa çok hoş geliyor 💕 Benim sana önerebiliceklerim Meyra Eliz, Sedef Yade 🎀 Malik Hamza, Emin Alp 💙
Aysktr Ben erkek olcak diye Noyan düşünmüştüm ama kızmıs 😂 Öykü , Bensu, Alkım , Doğa , Nisa , Lara , Alisa, Karen listemde olan isimlerdi kızımın adını da umay koymaya karar verdik amaaaa nolur mila lila duru alya asel seçmeyin lütfen herkeste bu isimler var özellikle bu formda çok nereye baksam bu isimler bu yıl zaman asımına uğruyor resmen 😄
Nrmnulkr Ebruky benimde daha belli değil ama erkek olursa miraç ya da doruk kız olursa defne ya da ikra düşünüyorum ☺️