tugceetiin07 Kızlar merhaba 36 haftalık hamileyim boğazıma inanılmaz bir yanma hissi geliyor çok fazla ateş çıkacak sanki bu mide yanmasından kaynaklı bir durum mu sizlerde mide yanması nasıl oluyor
Zehross03 tugceetiin07 33 haftalığım bugün başladı bendede bildiğin midemden boğazım gırtlağım alev alıyor biberli su içtim sanki hiçbişeyde fayda etmiyo süt içtim su içtim dondurma yedim yokk daha kötü oldu gaviscon var içtim 1 saat rahatlattı bi çözüm bulabilirsen banada söyle hiçbişey yiyemedim kustum hep suyuda kaynar suu bildiğin 🤮
Tatar59 tugceetiin07 rennie Duo şurup kullandim gebeliğim boyunca. Doğum yaptığım gün bile yanıyordu.
Artemis_ tugceetiin07 aynı şeyi birebir yaşıyorum buz gibi sade maden suyu içtiğimde rahatlatıyor. Günde 2 tane bazen 3 içiyorum. Doktorum da bir zararı olmadığını söyledi
Tatar59 Zehross03 rennie Duo şurup. Dediğin gibi 2 saat falan fayda ediyo ama en azından bı nefes almaya vakit kaliyo. Günde 2 3 defa içerdim ben.
Tbclk Geçen gün kontrole gittiğimde doktoruma aynı şikayeti söyledim ve gaviscon şurup verdi aşırı hızlı rahatlatıyor kızlar tavsiye ederim.