1melek-annesi Kızlar kontrole gittiğimde bebeğimin suyu azmis suyunun çoğalması için neler yapmalıyım ne yemeliyim en iyi tavsiyelerinizi yazmanızi rica ediyorum bu arada 22 haftalık hamileyim
Serap-asel 1melek-annesi bende 35de gttım az suyu azalmış biraz dedı afet daha fazla azalırsa alırım dedi çok şükür suan 37+1oldum 38de doğum olcak
minimix 1melek-annesi burda çok havuç suyu ve armut diye okudum. Havuç suyunu aramadım da her gün birini yiyorum tabi bol suyu saymıyorum bile.
frdevss Canım bende 33 haftalığım benimde az bol bol su iç yudum yudum iç vucüdunda kalsın dedi doktorum bide havuç suyu iyi geliyormuş onu içiyorum tabi hastanede yattım serum aldım 2 kez
Catsofmom 1melek-annesi Havuç suyu kuzum. Fazla yedigim için bebegın suyu artmıştı. Doktor havucu çok yeme demişti
Aysukuzey06 1melek-annesi ay havuç suyu inanilmaz artiriyor. Eger maddi gücün varsa mdyve sebze sıkma makinalarindan al kabugunu soy soy at taze taze tüket disardakiler acı oluyor tadı çünkü ama havuc suyunu ihmal etme 💜
Belginylmz 1melek-annesi bol su iç tawsiye ederim günde 2 lt su içerim her kontorul de bebeğin suyu çok şükür iyi hep 22 haftalık hamileyim kendine matara al 1 lt lik yanında ewde hep olduğun yere koy yudum yudum iç bn kendimi oyke alistrdim rahat okuyo bitincebtekrar dolduruyorum 2 lt iciyirum alıştım sende öyle yap