GG44 Kızlar tüp bebekle gebelik yasıyorum 5. Haftam ama bugün keseyi göremedi doktor bu durumu yaşayan var mı ?
Nurbusra_ GG44 bende tüp bebekle hamile kaldım öğrendiğimde doktora hemen gitmek istemiştim ama doktorum 7.haftada daha net olur demişti 7.haftada gittim kese ve kalp atışını duydum stres yapma bence normal
Bebegim3444 GG44 canım doktorum 6. Haftada çağırmıştı beni kese icin. Hatta galiba 6+2 yada 3 gibiydi. Nornalde 7. Hafta da gel dedi kalp atışında duyarız aynı anda diye de ben dayanamadım söyledim o zaman 6 dedi. Nornal yanı. Benmde tup bebek.
alpmomm_ GG44 kuzum hiç korkma ben 5+6 da gördüm ayrıca hesaplama söyle yapılıyormus transfer tarihinin uzerine 2 hafta eklemek lazmmis
GG44 Nurbusra_ inanılmaz gerildim farklı bi durum olmasın diye pazartesi tekrar çağırdı bakıcak yine :(
GG44 Bebegim3444 umarım bende görürüm 🤲 pazartesi tekrar çağırdı beni yine bakıcak insallah görürürz allahın izniyle insan kasında neler kuruyo :(
GG44 alpmomm_ vajinal ultrasonla baktı ama bide bana o yüzden biraz sey yaptım ama görünmeyen çok kişi varmıs rahatladım biraz
GG44 alpmomm_ 4 ağustostu transfedim ama ilkre değerim yavas yükseldi suanda 1471 değerim bugün baktı göremedi o kadar çok kan verdim ki psikolojim bozuldu sürekli diken üstünde gibiyim :(