miray_aden Kizlar bu konuyu daha once de acmistim sanirim ben en son araligin 18 inde adet gördüm sonra 9 ocakta bi kanama oldu ama normal adetim gibi degildi. Normalde 3 gün sürer adetim ve kanamam fazla olur ama 9 ocakta bir ped bile dolmadi ufak bi kanamam oldu ve bitti ertesi günler kanamam olmadi. Doktor hamileligimi 9 ocaktan hesapliyor sizce yerlesme kanamasi olabilir mi daha erken dogum olabilir mi bebek bu hafta 2kilo oldu ama minyon bi bebek olabilir mi bizim ailede 2.5 kilodan fazla dogan bebek olmamis hic kafam cok karisik sizin yorumunuz ne bu duruma 😂
Hsrt80 Yanisik olamaz öyle olsa bebeğin gekisimi çok önden çıkması gerekir benim 6 Mart adet tarihim ama perinotoloji Dr yumurtlama günü. 12,Mart dedi öyle kaldı 6 Mart sildi yani tam uyumlu 4 gu. Velan ikizin biri önden gidiyor haftasına gire
Hilalnenni Sen düzenli adet görmüyormusun 18 aralıktan önce ki aylarda yine ayın 18 de olmuyormuydun bilirsin onun adet kanamasimi degilmi
miray_aden Hilalnenni duzenli degil adetlerim bebis 2 ay 18 inde oluyosa obur ay 12 sinde oluyo obur ay 6 sinda oluyo geri atiyor hep ama adet kanamam hep uzun surer normalde
miray_aden EbrKzlky benimki seninkinden biraz daha tombik galiba 31+2 de 1800gr di benimki galiba 😂 bilemedim 1 2 hafta ileri olabilir gibi geliyo bakalim ne zaman dogacak 😂
EbrKzlky miray_aden çok takılma canım aşırı fazlasıda yok sonucta. Sağlıkla alalım inşallah evlatlarımızı 😍 Benim son gün 14 ekim 40.hafta.. insallah ozamanı beklemeden sağlıkla doğar 😂