Ecearya Nidda544 21 +1 iz bugun persembe gun detayli var biraz gergin biraz heyecanliyiz 😊 bi de gecen hafta hareketleri daha sıkti bu hafta azaldi gibi normal mi bu haftalarda ? 😕
Mkrc Kasık da batmalar bel ağrısı ve halsizlik şeklinde devam ediyor.. Ama yine de çok güzel gidiyor bi yandan da endişeli bu hafta kontrol var ayrıntılı ultrason için
Nidda544 Mkrc benimki oynamaya başladı iki üç gündür aşağı vuruyor sanki bazen yarın benimde ayrıntılı ultrason var bakalım nasıl olacak
Mkrc Rukiye1 bende heyecanlıyım ve endişeliyim de sizde mi aynısınız. Benimde perşembe günü tetanoz aşım var vede ayrıntılı ultrasonum
Mkrc Nidda544 hareket böyle minik minik bağırsak hareketi gibi dimi arada bi oluyor eğer öyleyse bende hissediyorum ☺️
Rukiye1 Mkrc evet tabikide bende hem çok heyecanlı hemde çok endişeliyim bi hareketini hissetmiyim kötü oluyorum ☺️
Nidda544 Mkrc gaz değil yani onu ayırt edebiliyorum anlık değil bı iki dakika sürüyor vuruyor gibi titriyor gibi sol a yatınca ve yemek yedikten sonra geziniyo
Elif25 Bizde 21+1 olduk. Bugün ayrıntılı ultrasona girdik 460 gr olmuşuz. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 🥰🥰
Nidda544 Elif25 maassallah bizde yarın giricez inşallah renkli gösterir artık bizde 20 haftalıkken 367 gramdik bakalım ne kadar büyüdü kizimiz
Muzika Biz de 20+1iz 💙 bugün girdik detaylı ultrasona. Çok şükür her şey yolunda ve normal. Bebeğin başı aşağıdaymıs, baskı hissedebilirsin dedi doktor. Ben de 2-3 gündür hissediyorum baya baya 💎
Nidda544 Muzika maassallah iyi geçmesine de sevindim bizimde yarın inşallah güzel geçer yarın tam 20+6 olucaz👼bende idrara sikisikken sanki aşağıya vuruyor gibi oluyo 🐣iki üç gündür pıt pıt tekmeliyo🤰
Mkrc Nidda544 anladım canım evet gaz gibi değil de böyle değişik bir kıpırtı gibi dimi bende emin olmaya çalışıyorum size sorarak ☺️
Muzika Nidda544 inşallah 🙏 ben de cok sık idrara cıkmaya başladım bu aralar. Belki de bebek aşağıya baskı yaptığı içindir 🤷♀️
Vctry1706 20 haftalığız bizde cuma günü normal randevumuz önümüzdeki salı da detaylı ultrasonumuz var bakalım hayırlısı ile 🙏 bende 18+2den beri hissediyorum hareketleri kıpır kıpır valla :)
Nidda544 Vctry1706 hayırlısı olsun bizde 17-18 den beri hafif hafifti ama iki üç gündür daha belli ediyor kendini kızımız
Nidda544 Mkrc aynen canım aniden oluyor devam ediyor hareket sanki dönüyor dokunuyor çekiyor gibi bazen garip hissediyorum
Ytugcek Bizde 20+4 olduk, 2 hafta sonra ayrıntılıya girmemi istedi doktorum, kalp falan daha net görülebiliyormuş o zaman. 2 gündür hissetmeye başladım hareketlerini çok garip bi duygu :)
Nidda544 Ytugcek bizde 20+6 olduk yarın ayrıntılı ya giricez 👼çok garip ve değişik bı duygu yemekten sonra özellikle ve müzik açınca vuruyor klasik müzik açıyorum oynasın diye
Aysktr Kızlar sizdede uykuyu alamama gün içinde halsizlik tekrar uyuma isteği sabah kalkarken uyanamama durumu var mı ya ben gözlerim zor acıyorum hatta post acıcaktım normal mi diye
Nidda544 Aysktr gece dön dön yan yatmaktan ve tuvalete kalkıyorum uykum bölünüyor hep bu ara sabah 10 gibi kalkıyorum acligima yoksa yatmak istiyorum sürekli enerjim yok gibi