Gozde_52 Herkese merhabalar 🌸 dün doktor kontrolüne gittim bebeğim 27+5 inci haftada kilosu 1 kg , 6 grm dedi sanki bana az gibi geldi varmı 27. Haftada benimle aynı kiloda olanlar..🍀 yoksa banami öyle geliyor..
Neslibt72 Gozde_52 merhabaa Bende 28de gitmiştim geçen hafta 1100gr dı. Sizinkide gayet normal gözüküyor sağlıkla gelsin
sule-12 Gozde_52 ben 27.haftadayim bebeğim 1140gram olmuş gelişimi 10gun önde gidiyor dedi doktor. Şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yapıp kan değerlerine göre bir yol izleyelim dedi bence sizin değeriniz gayet normal
Gozde_52 Neslibt72 çok teşekkür ederim canım biraz için rahatladi, aslında diğer oğlum da 26. Haftasında 900 grmdi abisiyle aynı o zaman 🥰🤍 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
Elzem123 27+6 da 1083 gramdı normal demiştibence sizinse normal 31+3 teyim pazartesi gideceğim bakalım ne durumdayız.
Gozde_52 Elzem123 çok teşekkür ederim canım içim ferahladi sanki biraz az geldi ama zaten internettede 1 kg olması bekleniyor diyor 🍀 abimizde 26. Haftasında 900 grmdi demekki hemen hemen aynılar , sağlıkla gelsinler inşallah 🦋
Gozde_52 Elifftrkgl çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım 🥰 içim birazda olsa rahatladı insan ister istemez korkuyor bazen.. gerçi abimizde bu zamanlarda 900 grm civarı idi ama bir an düşük geldi gözüme 😍
valeri-yildirim Merhaba 27+2de 900 grama bile olabilir normal dendi. Asıl bundan sonra hızla kilo alacak bebişlerimiz. Gönlümüzü ferah tutalım.