Busraaa1014 Merhabalar kan değerim biraz düşük diye doktor gaynoferro sabah akşam kullan dedi bende midemi rahatsız ediyor diyince başka bir demir ilacı verdi. 2 farklı demir ilacı kullanan var mı?
babylook Busraaa1014 bende aynıydım canım bende kusma yaptı o demir ilacı hep doktorum onu bıraktırıp başka yazdı🙂
minimix Busraaa1014 ferrum tablet kullanabilirsiniz. Senelerdir Demir hapı kullanıyorum en rahatlardan biri. O kullandığınız mideyi çok rahatsız eder
Denizinci Busraaa1014 bende de kusma yaptı . Doktorum ilaç değiştirdi. Sidefer adında bir takviyeye başladım. Çok rahat kullanıyorum . Sizde doktorunuza bir danışın isterseniz.
babylook Busraaa1014 ikisi agır gelebilir canım birini bıraktırmalıydı çünkü bana o yan etki yaptı ve bırakıp başka kullanıyorum şuan böyle toz halinde açıp içiyorum eriyip gidiyor kendi memnunum kusmada yapmıyor
Busraaa1014 babylook Evet benimkide şuan ondan ama sabah onu akşam normal Demir ilacını iceceksin dedi. Doktor yani uzun senelerdir sorgulamakta istemiyorum vardır bı bildigi heralde
Honeybaby_ Benimde öyle iki ayrı ilaç denedim ikiside rahatsız ediyor içmiyorum şuan inşAllah değerler kötü değildir sizin doktorlarınız ne kadar süre de bir kan tahlili istiyor
Busraaa1014 Denizinci Evet benim şuan sidefer toz halinda olanı aldım ama akşam ayrıca gaynoferro devam dedi
Kanalize Busraaa1014 ben maltofer ve monovit d3 damla kullanıyorum demirim çok düşük bir yan etkisini görmedim isterseniz doktorunuza sorup bir deneyin
Basakhilal Busraaa1014 o demir ilacı mahvetti beni. Doktoruma söyleyip değistirdim. Ağızda dağılan tozdan verdi cok hafif geldi biraz mide yanması yapıyor ama idare ediyor
Busraaa1014 Basakhilal Evet benimde şuan ağızda eriyen ama. Bir süre sabah toz akşam yine gaynoferro kullanacakmısım malesef
Elifcee25 Busraaa1014 Ben feramat kullaniyorum ama yükselmede yok yani nasil olacak bilmiyorum. Dogumdada kan kaybedicez nasil olacak acaba. Ilk dogumumda kizilaydan sürekli kan tasimislardi ayaga kalkacak gucum yoktu.