Heidihat Papatyam27 Firdevs koymak istiyoruz eşim yanına bı isim daha koyalım diyor bakalım hayırlısı🤲🌹💝
_Abdullayeva5_ Eda2344 Kaç haftalık sende canım?Allah sağ Salim kucaginiza almayida nasip etsin amin🥰🤲
Hellomells Papatyam27 6 yaşında oğlum Deniz Gurur ♥️ 3 aylık hamileyim kız olursa Laren alâ Erkek olursa Çağan ege 🤤
Eda2344 _Abdullayeva5_ son adet tarihim 13 temmuz pazartesi gidip muane olacam kaç haftalık olduğum belli burada 6 haftalık olrak gosteriyor
_Abdullayeva5_ SemaGls Ya yanlış anlamayinda merak ettiyimden soruyorum nədən Türkiyədə çocuğa hep 2 tane işim koyuyolar?
_Abdullayeva5_ GokcesMoMmm masAllah çok guzelmis isim bende kız olursa Ahu koymak istiyorum ama erkek olursa esim tutturdu babamın ismi koyucam diye deliriyorum resmen hic sevmiyorum dede və yahut babanne ismini koymaktan😑
Annesii23 _Abdullayeva5_ insanlar artık az çocuk yaptığı için heveslerini alamayıp çifter çifter koyuyorlar 3 isim koyanı bile gördüm 🫢
Heidihat _Abdullayeva5_ isteye bağlı bazıları tek koyuyor bazıları cift isim ayrıca çift isim koymak sünnet oluyor
_Abdullayeva5_ Eda2344 Ben hesabıma göre 4 haftaligim ama bu uygulamayı yüklədiyimde 3 haftalık di yani ben doğru yazdimda uygulamayı açarkən ama uygulama bebeyimi 5 haftalık göstəriyo analayamadim valla
GokcesMoMmm _Abdullayeva5_ ay isimlerin enerjileri oluyor ismiyle yaşıyorlar bana da çok mantıksız geliyor büyüklerin isimlerinin konulması