tubatayfun Gulhan progestani fitil olarak kulaniyordum onu birakdirdi oral agizdan devam etdirdi ozaman bitdi kanamam
Cimenkubi Gulhan ya benim de lekelenme var daha 6. Haftam normal deniliyo ama korku hiç geçmiyor ki Rabbim yardımcımız olsun ya🙏🙏🙏🙏
Gulhan Cimenkubi Benımde öyle endışelerım kanama bıtene kadar bitmeyecek sanırım . Yeterki bebişler iyi olsun doğduklarında bu gunlerı gulerek hatırlarız ınsallah ☺🙏❤
Azra Ben 5 aralikta dusuk yaptim ve hala adet gormedim , 2 gun once doktor randevun vardi adet sokturucu verdi , adet olduktan sonra hamile kalabilirmiyim ? Yoksa daga beklemem gerekiyormu ? Cok istuyorum allahin izniyle
AliebnemKseolu Gulhan canım bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Benimde 4.haftadan beri kahverengi lekelenmem var kanama olmadı hiç ama bu kahve lekeler yüzünden tuvalete gitmek istemiyorum. Şuan 6+3 deyim. Doktor bebeğin kesesinin içinde sınırlanmış bi kanama gördü durmuş muhtemelen dedi iki hafta sonra kalp atışlarına gelin bakalım o zaman durum netleşir dedi. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Ama sürekli okuyorum buralarda da 9 ay bile lekelenme kanama yaşayıp bebeğini sağsalim kucağjna alan çok insan var. Gönlümüzü ferah tutup iyi düşünelim rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Gulhan AliebnemKseolu aynen dedıgın gıbı canım bende okuyorum 9 ay kanamayla gecırenler var ama ilk oldugu ıcın tecrubesızım ve korkuyorum . İnşallah sağ salım kucagımıza alırız ❤🙏☺
Arzumehemmed belizdoruk Ciftin rahimden ayrilmasi.tam ayrilma olsa dusuk olur.ama bende tam ayrilma olmadi kan pirtilasmasi oldu bebek sukurlerolsunki dusmedi
Gulhan tubatayfun senınkı benımkıyle aynı gıbı canım bende de önce hafif ve kahverengi lekelenmeler vardı . Sonra az bı kanama sonrada adet kanaması gıbı geldi. Hatta bu akşam tekrar hastaneye geldim . İçerde bır kanama alanı gözukmuyo ama kanamam oldugun için düşük önleyici iğne vurdurdum . Birde şuan serum takılı beklıyorum . Çok şükür bebeğim iyi kalp atısını da duyduk tekrar 🙏🙏
tubatayfun Gulhan allahim tez zamanda bu kanamalarini durdursun insallah cok cok gecmis olsun bebegin durumu iyimis cok sevindim 😍
Zeynebb Gulhan Benim 12 haftalıkken lekelenmem başladı ve daha sonra kanamaya dönüşerek arttı progestan kullandım vajinadan ve oral olarak ama 5 haftadır kanamam durmadı aynı şekilde hiçbir kanama olacak belirti gözükmüyor bu arada perinatoji uzmanı dahil 5 doktora gözüktüm ve maalesef progestandan başka birşey vermiyorlar hatta kendi doktorum onu bırakalım fazla zorlamanın alemi yok tarzında birşeyler söyledi ama. Daha sonra ayrıntılı ultrosyona gittik perinatoloji uzmanı progestan kullan deyince iğnesine başladık şuan 16+4 günlüğüz ve 4 haftadır yataktan çıkamıyorum hayırlısı inşallah bebeğim sağlıklı hatta 1 hafta önden gidiyormuş maşallah hakkımızda hayırlısı olsun ama bu süreçte çok yıprandık eşimle birlikte duadan başka yapabilecek birşeyimiz de yok ömrü verende alan da O ...Rabbim kucağımuza sağlıkla almamızı nasip etsin
AliebnemKseolu Gulhan ben bir yıl önce dış gebelik geçirdim canım ve iç kanamadan nerdeyse ölüyordum tesadüfen farkedildi dışardan bi kanamam yoktu. Bir yıl sonra anca hamile kaldım ve endişelerini çok iyi anlıyorum benimde ilk tecrübem oluyor bunlar rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah olumlu hissediyorum 😊🙏🏻
Gulhan Zeynebb kanamalı gecırenler ıcın cok zor bir süreç bu hamılelik . Allah beterınden korusun inşallah sağlıklagelsin minikler ☺🙏❤
Gizem_erdag tubatayfun aminn canim hepimizin insallah cok tesekkur ederim cok mutlu ettin beni 😊😊😍😍😍😍
Gulhan tubatayfun AliebnemKseolu İyi dilekleriniz için sağolun kızlar Allah’ın izniyle geçiçek bu günler ☺❤🙏
Sevgim Zeynepemre öncelikle Allah yavrunu sana bağışlasın diğer konuya gelince farklı bir kaç doktora daha git derim eğer sonuç değişmezse o zamanda doğurmaya karar veririm senin yerinde olsam ancak yanında birileri varsa daha iyi olur yoksa bu konuya eşinle konuşup karar vermen gerek sonra pişman olacağın bir karar verme derim tek temennim doktorun inşallah yanılmıştır sağlıkla kal canım
Zeynepemre Sevgim çok teşekkürler tatlım. Bakalım 6 ay sonra tekrar kontrolüm var umarım herşey normale döner