Elifkodalogluuu Kızlar 21+5 deyim iç çamaşırımda iki gündür ıslaklık görüyorum ama akıntı değil sanki idrar kaçırmışım da ıslanmış gibi böyle bir durum yaşayan var mı
gulsahklkn Elifkodalogluuu İlk haftalardan beri yaşıyorum bazen akıntıyla birlikte oluyo 38 haftalık olucam haftan ilerledikçe miktarı daha da artıyo 😀 rengi anormal değilse koku kaşıntı yoksa normal
Esrafatih01 Elifkodalogluuu kontrollerinde bir sorun yoksa suyunun azalması tarzında korkmayın. Akıntı sulu da gelebiliyor normal beyaz da
mervemurat16 Elifkodalogluuu 16 haftalığım bende devamlı oluyor.Artık altıma kaçırdığımı düşünmeye başladım 😁
gokcesgoktas Elifkodalogluuu Enfeksiyon kapmissiniz acile gidin 6′li fitil veriyorlar ben de öyleydim gittim fitil verdiker geçti
Elifkodalogluuu mervemurat16 bende altıma mi kacirdim diye düşündüm ama bazen su kesesi de erken acilabiliyormus öyle birşey olabilir mi diye de düşündüm bir acile giderim
gokcesgoktas Elifkodalogluuu Gidin zaten alttan muayene ediyor akıntı ve su görünce direk fitil zaten