066 Arkadaşlar bir kaç kısıden duymuştum detaylıya gurecegım 1 2 hafta sonra doc sınan tana randevu aldım yorumlar baya ıyıydı aranızda güden tecrübe eden varmı acaba ?
Nrdnot 066 fiyatı nedir acaba ben ankara üniversitesi cebeci tıpta yaptırdım ama hiç göremedim bebeğimi özelde yaptırmak istiyorum çok pahalı heryer
Ga-mze 066 bilemiyorum canım insAllah ben gittiğim zaman da fiyat değişti demez Senin randevun ne zaman 😊
Mavi3475 Ga-mze Fiyat değişti desede kabul etme çünkü sen eski fiyattan randevu almışsın benimde öyleydi eski fiyattan aldım 1300 farklı bi yerde randevu tarihinde gittim fiyatlar güncellendi siz hangi fiyatta randevu aldınız dedi bende 1300Tl dedim tamam dediler
Ga-mze Mavi3475 bende öyle düşünüyorum canım çünkü üstüne basa basa randevumu erken alıyorum zamanı gelince fiyat değişti denemeyin bana dedim
066 Mavi3475 ben 1 ay önce sorduğumda 1600 dedıler daha sonra randevu almak ıcın aradığımda 1800 dediler Eylül ayı ıcın
Ga-mze Arkadaşlar ben Sinan hocaya muayanemi oldum. Anlastigim gibi 1600 TL ödeme yaptım 45 dk bir muayene süresi geçirdim ve tüm detayları benimle paylaştı.Bebeğin güzel pozisyonlarını yakalamak için çok ilgilendi. Ben memnun kaldım tavsiye ederim 🥰👍
066 Ga-mze ay canım çok sevındım bende tam onu sormak ıcın gırmıstım 16 eyluldede benım randevum var sinan hocaya
066 SNurays ben gıttım canım 25 dakika sürdü ortalama muayene herseyı açıkladı ama çok donuk bırıydı yaa