35aysegul Edaefe bizde 30 + 5 ilk gebelik temizliğe üşenmekle meşgulüz şuan. Ev bize biz eve bakıyoruz. Bebişimiz hep aşağılarda kasıklarda yukarı çıkmıyor hiç. Birde iki gündür tek tük vajinaya sızı yapıyor nereye tekme atıyor kol atıyorsa artık 🤗 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
ikotrtn feray_kalkan benim doğum erken olacak doğum esnasında operasyon da yapacak doktorum Ekim’in 2 ile 10 arasında olacak doğum
Bircan-2 Guidoo20007 ben her hafta gidiyorum siz kaçıncı haftadasiniz plesanta kireclenmesinde heran gelişim durabilecegi için her hafta gidiyorum. Aspirin kullanıyorum evet şuan kilo alıyor düzenli olarak geçen jafta 1500 dü dün gittim 1800 olmuş gelişimi iyi gidiyor durana kadar her hafta takip gelişimi durursa alırız dedi
Guidoo20007 Bircan-2 ben 29 haftadayım , doktorum çok ilgili , sorun olacağını düşünse 3 hafta sonra çağırmaz diye düşünüyorum 🤷♀️benimkisi de Şuan kilo alıyor , en son kontrole gittiğimde kan akışı iyi dedi ,
Sunshine__ Elifsn Aslında çok güzel suda doğum yapmak bende istiyorum ama bizim hastanede var mı bilmiyorum
Asuu-1 Nur-0101 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲 çok üzüldüm Bu sefer sağlıkla gelsin inşallah Ne gibi bi sorun olmuştu kaybettiniz bebeğinizi Normal doğummuydu
svgkrtozdmr Arkadaslar sonbaharda yenidogan kiyafet giydirimi nasil olmali ozellikle yenidogdugunda hemsireye vermek icin hangi kiyafetleri hazirladiniz. Misal triko alt ust takim aldim iste Eldiveni sapkasi corabi.. ic zibin bi tane mi olmali iki mi ve altina bi kat daha pijama tarzi giydirmeli miyiz siz neler yaptiniz
Sukran2022 hndpyrz bu sağlık ocağında ki bazı hemşireler gerçekten çok sorumsuz bazıları çok ilgili bazıları da tam tersi umarım doğru zamanda olmuştur 🙏
hndpyrz Sukran2022 internttn baktım 28 haftalık diyor benıde tam ozmn aradı ben ist olmadıgım ıcın gidemedim 29 haftalık gitmek zorunda kaldım malesef
Sukran2022 Elifsn Sunshine__ Kozlar bende suda doğum yapacaktım doktorumun söylediği bir şey aklıma takıldı ve vazgeçtim