__mom1 cokkasmabeabi ben sadece hamurdan aldım o da burdaki bi arkadaş sayesinde valla allah razı olsun baya uyguna geldi. Kişisel hesaplardan asla bir şey alınmaz
gudmorningbeya momqq iyi gene o satıcı düşünmüş fiyatı bazıları da gidin o zaman sıfırını alın diye cevap veriyor tam kanserlik
gudmorningbeya cokkasmabeabi aynen o fiyatlarla o ürünleri alana da kızıyorum ben hiç mi araştırmıyorsun piyasa fiyatını
gudmorningbeya __mom1 kimseye bir şey söylenmiyor ki bide hangi biriyle uğraşayım hepsinde pabuç gibi dil😂
cokkasmabeabi __mom1 ağzıma balık yagi atmıştım bi ogurme geldi🤣🤣🤣 ne yapmış 2 dk koyup geri mi çıkartmış o nasıl bir satış ya 🤢
__mom1 cokkasmabeabi bilmem heralde biraz giyip çıkardı 😅🤣🤣 dolapta vakit geçirmek çok eğlenceli oluyor 😂
Bebisannneessi gudmorningbeya kesinlikle çok haklısınız, uygun olur diye bakıyorum nerdeyse yenisiyle aynı fiyat hatta kimisi trendyoldan daha pahalı tamamen fırsatçılık
cokkasmabeabi __mom1 🤣🤣🤣 kargoyla sıfırdan daha pahalıdır bu arada. Ben de bakıyorum da hep bebek kıyafeti çıkıyor bu ara karşıma buna bu para verilir mi diyip canım sıkılıyor 😂😂😂
sevgi9654 gudmorningbeya hizmet bedeli kalkmadı. daha benden yeni kesildi. hem kargo ücreti hem de hizmet bedeli satıcıdan kesiliyor.