Sln222 Selam herkese, hastane çantasına neler koymak gerekir? İlk hamilelik telaş ve heyecan var hazır olsun eksik olmasın istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bebek ve anne için koymamız gerekenleri paylaşır mısınız ?
Kubrademirli Sln222 ben 34.haftaya girdim dün hazırladım birkaç eksiğim var onları da tamamlayacağım Bebek için; 3 takım 5li hastane çıkışı biri hemşireye verilecek ayrı paketledim 3 tane zıbın Islak mendil temizleme pamuğu 12 tane bez Ağız mendili 3 çorap Emzik koydum ne olur ne olmaz diye Pişik kremi koyacağım daha almadım onu Kendim için; 2 takım alt üst pijama takımı 1 tane gecelik sabahlık takım Emzirme atleti sütyeni 4 adet külot 2 adet çorap Depend lohusa pedi Göğüs ucu kremi 1 tane havlu Terlik taç tarak diş fırçası macunu Göğüs ucu için gümüş kapak Kirliler için iki tane poşet koydum Ve hastane çıkışı için bir takım kıyafet Fotoğraf çekimi yapacaksanız eşiniz için de bir takım kıyafet koyabilirsiniz Ekstra olarak bebeğin puseti kapı süsü vs yanımıza alırız Benim ilk doğum olduğu için ayrıntılı hazırladım eksik fazla olabilir koyduklarım fazlasını geri getiririz nasıl olsa 🌸