Liv3652 Bebek_5467 su an kuponlu zaten 17.00 a kadar 150 tl indirim gözüküyor çevirme çarkı çıkmadı bende ☺️
Bebek_5467 _gonca LCW uygulamasına giriyorsun orda kupon oluyo ürünleri daha indirimli olarak satın alabiliyosunuz
Liv3652 Bebek_5467 bu kupon bitince yüksek ihtimalle cark yeniden geliyor o zaman tekrar bakarım bende ☺️
MF0127 Bebek_5467 canım o çok zor çıkıyor bana iki yildir çeviriyorum o çarkı ilk defa geçen hafta çıktı çok şaşırdım 😅
Bebek_5467 MF0127 ayy evet ya bı turlu çıkmıyor banada bir kere çıktı ondada alacak doğru düzgün bişey bulamamıştım şimdi bebeğime kışlık alışveriş yapicam bu seferde kupon yok😀
MF0127 Bebek_5467 valla bende geçen sabahları çıkıyormuş genelde diye bir deneyim şansimi dedim çikinca şok oldum . 😅 pijama alışverişi yapmam gerekiyordu onda kullandım bende bir de tabi olmazsa olmaz bebişlere gitti. 😅😅
Bebek_5467 MF0127 sabahları cikiyomus sözde ama sabahları da girsem cikmiyo artık. Ayy evet zaten herşeyi onlara alıyoruz geçende burdan biri verdi sağolsun o da bebisime gitti😀