Genc_anne26 21 Ağustos Pazartesi kan tahlili verdim 103 çıktı bugün 25 Ağustos cuma verdim 660 çıktı normal mi acaba
ug_fa-3diplomalianne Genc_anne26 artışın çok güzel canım korkma stres yaparsan kötü etkilersin kendini de bebeğini de stres en büyük hastalıkların başıdır unutma rahat ol dua et hayırlı haberler alırsın sağlıkla doğumun olur inşaeAllah
Genc_anne26 Srp53 Mart ayında bi düştüğüm oldu salı 130 Cumartesi 480 çıkmıştı beta bu seferde öyle olcak diye çok tedirginim
Bekledigimmucizemm Genc_anne26 değerin gayet iyi canım her gebelik farklıdır kıyaslama birbiriyle sağlıkla gelsin inşallah
Genc_anne26 Pamuk içime su serpıldı diyebilirim çok saolun Düşük yaptıgımda bu değerler az gözükmez dediği için doktora daha gitmedi iki kere kan verdim 5 de randevu aldım o zaman kadar dayanamayıp gitmezsem tabi 😊
Pamuk Genc_anne26 Benimde 2 düşügüm var sizi anlıyorum.Beta 2bin olunca vajinalden keseyi görürsünüz.
Genc_anne26 Pamuk benim 2yaşinda oglum bi düşügüm şuan da hamileyim. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ❤️