Elemon Kızlar 25 haftalık hamileyim. Dişlerim öyle bir kanıyor ki dişlerime dokunamıyorım öyle böyle değil, fırçalasam resmen suyla kan gidiyor , ve diş eylerim şişti diş etlerim yukarı doğru çekiliyor. Bu durum 1 aydın belki var, dişçiyede gitmiyorum hamilelik ten dolayı. Bu durum çok rahatsız ediyor napacağım bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz lütfen ?
GamzeCan Elemon ben bi ara vitamin ilaclarını kestiğimde öyle olmustum😏 cocuk o zaman disten falan alıyomus vitamini cok kötüydü kullanmaya devam ettm smdi biraz daha iyi🤷🏻♀️
Elemon GamzeCan ben karaciğerim büyüdü diye kullanmayı bırakmıştım vitamini fakat yeniden başladım magnezyum d vitamini kan falan , hala geçmiyor. İnşallah geçer çok kötü bir durum. Diş etlerim dişlerimden ayrılıyor korkuyorum bir şey olur diye .
Ssseval Benimde aynı şekilde idi rocs marka dişmacunu iyi geldi yumuşak fırça kullanıyorum. Demir ve vitamiin kullanıyorum çok çok az kanıyo eskiden hem ağrıyodu hem çok kanıyodu
Elemon Ssseval sensodyn aldım ben yumuşak diş macını da , Ağrı fazla olmuyor bazen ama kan çok fazla . İnşalllah geçer