Minigiim-vebenn52 Arkadaşlar cool lıme içiyor musunuz içesim geldi ama tereddüt ettim internette de bişi bulamadım bide size sorayım dedim içen var mı tehlike arzediyormu 😂
Churcill Minigiim-vebenn52 kendiniz yapabiliyosanız en iyisi o. Hazır ürünler çok tercih edilmemeli ama içilebilir yani abartmadan çünkü içinde şeker, koruyucu katkı maddeleri var paketli ürün
Baharoloji Minigiim-vebenn52 ya ben baktımda limon ve nane ferahlığı diye satılan ürünün içinde limon nane bile yok aroma verici koymuşlar bir de renklendirici vardı bıraktım
Minigiim-vebenn52 Churcill dimesin varya su yeni çıkan eşim ondan almış bir bardak içtim ama çok tereddüt ettim 😂 nane limon içilmiyor başlarda diye biliyordum suan 18 oldum ama bi sorun teşkil eder mi ki
yslnrsh Minigiim-vebenn52 gebeliğimi kışın öğrendim grip oldukça nane limon da içtim valla cok kasmamak lazım
Churcill Minigiim-vebenn52 yok ya içilir sorun olmaz. Adaçayı falan tarzı bitkiler önerilmiyo sadece nane limondan bişey olmaz sıcakta ne içeceğimizi şaşırdık 😂