pnar1108 Kızlar selam, 5+2 hamileyim. Dünden beri inanılmaz derecede midem yanıyor ağzıma geliyor mide özsuyu. Gaviscon içebilir miyim ki? Doktoruma yazdım henüz görmedi. Karabuğday ekmeği tüketiyorum bir haftadır o mu yakıyor acaba? Ne önerebilirsiniz?
Cemre777 pnar1108 Yemek yemeden yarım saat flan önce buz dolabında olmayan oda ısısında olan maden suyu içe bilirsiniz. Birde salatalık çok fazla iyi geliyor mideniz yandıgında ya da her yemekten sonra 1,2 tane soyun yiyin tuzsuz falan çok iyi geliyor
Mervikk pnar1108 sade maden suyu iç geğirtince o midededi gaz çıkıyor yanması da gidiyor ben öyle rahatlıyorum. Zaten gebelikte faydalı günde bir şişe iç. Yemekten sonra içiyorum ben hemen sindirimi kolaylaştırıyor
_Kubraaa_ Miden yanınca bir yudum soğuk süt iç. Ama bir yudum diyorum. Fazla değil. Etkisi geçince yine bir yudum daha içersin. İyi geliyor
pnar1108 _Kubraaa_ bir de böyle deneyeyim çok az içiyim inşallah işe yarar sabahtan beri o kadar kötüyüm ki teşekkür ederim
Enu1004 Benim eşim bana havuç önermişti. Hamilelikten önce de ne zaman midem yansa havuç yedim. Çok iyi geliyor bana. Belki size de gelir